λιγα λογια για εμασ -

Λίγα λόγια για εμάς!!!

 

Καλώς ήρθατε στο Flowear - τον αγαπημένο σας προορισμό για γυναικεία αθλητικά ρούχα και μαγιό που συνδυάζουν ποιότητα και άνεση με το στυλ που επιθυμείτε. Είμαι η Φλωρεντία, η ιδρύτρια του Flowear, και είναι χαρά μου να σας γνωρίσω και να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία που βρίσκεται πίσω από το καταστημά μας.

Το όνομα Flowear αποτελείται από τα αρχικά του ονόματός μου, και τη λέξη "wear," αντικατοπτρίζοντας την αγάπη μας για τη μόδα και τον τρόπο ζωής. Επιπλέον, το "FLO" σημαίνει Fashion Lifestyle Outfit, αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία μας ότι η μόδα είναι περισσότερο από απλά ρούχα - είναι ένας τρόπος ζωής.
Στο Flowear, προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή από γυναικεία αθλητικά ρούχα και μαγιό που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και στυλάτα, είτε είστε στο γυμναστήριο είτε στην παραλία. Κατανοούμε ότι η ποιότητα είναι το κλειδί για την επίτευξη της άνεσης και της ευχαρίστησης, και γι' αυτό επιλέγουμε τα υλικά και τον σχεδιασμό μας με προσοχή και πάθος.
Η ομάδα του Flowear διαθέτει ειδική εκπαίδευση , αλλά και πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, η οποία μας οδήγησε να αναζητήσουμε το επόμενο βήμα στην επιχειρηματικότητα. Καταλάβαμε ότι μπορούμε να διοικήσουμε τη δική μας επιχείρηση με την ίδια αφοσίωση που επιδεικνύαμε στο παρελθόν, και το Flowear είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.
Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας και να ανακαλύψετε τις κομψές και ποιοτικές επιλογές που έχουμε για εσάς. Στο Flowear, προσφέρουμε περισσότερα από απλά ρούχα - προσφέρουμε μια εμπειρία μόδας και άνεσης που θα σας κάνει να νιώσετε με ενέργεια και αυτοπεποίθηση.
Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το Flowear και μας δίνετε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας στη μόδα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας και να νιώσετε όμορφες κάθε στιγμή της ημέρας. Καλωσορίσατε στον κόσμο του Flowear!

 

 

 

 

 

 

 

η ομάδα Μας Είναι διαθέσιμη να σας βοηθήσει 

για οτιδήποτε χρειαστείτε....

 

      

 

 

 

 

 

 

τα πλεονεκτήματα μας

&

Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν...

 

 

 

 

 

 

 

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 

Τα συνεργαζόμενα brand παρέχουν υψηλής ποιότητας ρούχα.

 

 

 

 

 

 

 

 

STYLISH ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 

Σχεδιασμός ρούχων βάση της άνεσης αλλά και της κομψότητας.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 

Η ομάδα μας θα εξυπηρετήσει άμεσα τις ανάγκες σας.

 

 

 

 

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η τεχνολογία Seamless που κατασκευάζονται αρκετά ρούχα αποτελεί οικολογική μέθοδο φιλική προς το περιβάλλον .